Open sollicitatie

ProAutNorm is altijd op zoek naar nieuwe collega's om het team te versterken!

ProAutNorm is een onderneming die maatwerkoplossingen biedt op het gebied van software en systeembeheer. Wij bedienen onze klanten met een team van 9 personen. ProAutNorm is ooit begonnen als facilitair bedrijf voor Profielnorm en behoort als zodanig tot de PRN-Group, een internationale bedrijvengroep.

Wij blijven groeien, verder ontwikkelen en optimaliseren. Daarom zijn wij voor ons team altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. 
Wat is jouw specialiteit? Op welk gebied wil jij jouw kennis toepassen en verder ontwikkelen? Ga bij ProAutNorm bijvoorbeeld aan de slag als Front-end Developer, Software Engineer of Software Tester! Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie.

Kom jij ons team versterken?


Staat jouw droombaan momenteel niet bij onze vacatures, maar zou je wel graag bij ons komen werken? Laat het ons weten! Upload direct jouw CV en motivatiebrief of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact en zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen.

Adryan van den Berge
Manager Development

Worden dit jouw nieuwe collega's


ProAutNorm B.V. is onderdeel van de PRN-Group. Deze foto is genomen tijdens het 25-jarig bestaan van Profielnorm B.V., één van de bedrijven die ook onder de PRN-Group valt. Een combinatie van ProAutNorm en Profielnorm collega's in Tholen. 

Reageren?


Neem gerust contact op met Adryan van den Berge, Manager Development, 06-53705182.
Sollicitaties ontvangen wij graag op personeelszaken@proautnorm.com.

Direct solliciteren

Contact